.

Lunati 77001-8 Вентил За Заклучување (3/8 7 Сте Chr 2 Grv)

Lunati 77001-8 Вентил За Заклучување (3/8 7 Сте Chr 2 Grv)

DEN 247.20

Тековен
Во магацинот.

Произведени од Замор Доказ челик.Вентил брави се топлина третираат пред се изработени.Во голема мера минимизирање на нарушување. 10degree вентил брави се произведени од Замор Доказ челик.Lunati вентил брави се топлина третираат пред се изработени затоа во голема мера минимизирање на нарушување.

Параметри на производот