.

М3.5x83 Buna-N О-Прстен, 70A Durometer, Круг, Црна, Buna-N, 83 мм ID, 90 mm OD, 3.5 mm Ширина

М3.5x83 Buna-N О-Прстен, 70A Durometer, Круг, Црна, Buna-N, 83 мм ID, 90 mm OD, 3.5 mm Ширина

DEN 112.08

Тековен
Во магацинот.

Тоа е прифатливо за температура апликации помеѓу -30 степени F (-34 степени C) 250 степени F (121 степени C).Buna-нитрилна е ранлив на acetone, етри, естри, озон, сончева светлина, и атмосферски, и затоа треба да не се користи во озонската-генерирање на електрични мотори, опрема за заварување, или во апликации со изложеност на УЛТРАВИОЛЕТОВА светлина.

Параметри на производот