.

Filterbuy 21x22x2 Филтер за Воздух MERV 11, Pleated HVAC AC Печка Филтри (12-Pack, Злато)

Filterbuy 21x22x2 Филтер за Воздух MERV 11, Pleated HVAC AC Печка Филтри (12-Pack, Злато)

DEN 1687.20

Тековен
Во магацинот.

MERV 11 синтетички медиуми (да се спореди со MPR 1000-1200 & FPR 7) го заштитува домови алергии од домашни миленици или со апсењето 95% од воздушни честички без да се влијае на протокот на воздух.На Filterbuy замена на филтер за воздух 21x22x2 (вистински мерења : 20.Висок-квалитет на градежни карактеристики на electrostatically обвинет, pleated дизајн кој прави повеќе штетни честички и продолжува производи животниот век за 3 пати поголема од онаа на fiberglass модели.Инсталацијата е, исто така, направи едноставно со додавање на лесна-за-разбере стрелките дека ќе помогне во идентификацијата на насоката на проток на воздух, а потоа начинот на филтерот треба да биде ставен.

Параметри на производот