.

Salerm Инвеститорот Пероксид Oxidant 30 Волумен 225ml (8.1 мл)

Salerm Инвеститорот Пероксид Oxidant 30 Волумен 225ml (8.1 мл)

DEN 261.36

Тековен
Во магацинот.

30 јачина на звук.Ги опфаќа сите професионални техничките барања КРЕМ ИНВЕСТИТОРОТ може да се користи и за боја и осветлување и доаѓа во четири силни за да се покријат сите професионални техничките потреби.Тоа обезбедува извонреден сјај, резултат на губење на влакна е во добра состојба по бојата на косата апликација процес е завршен.Благодарение на својата климатизација агенти, косата е заштитена во текот на целиот процес за апликација, избегнување на сува или униние и даваат на косата повеќе жив изглед.Ексклузивен спој на восоци кои нудат подобра заштита за време на боја на косата апликација.КАКО ДА КОРИСТИТЕ Мешавина во не-метален сад во однос на еден дел боја за да еден дел Biokera инвеститорот. 20 (6%), 30 (9%) или 40 (12%), треба да се користат во зависност од посакуваните резултати.

Параметри на производот