.

Вода Празнење Црева - 1-1/2 x 50 FT - Camlocks - Црвено - Индустриски Снабдување

Вода Празнење Црева - 1-1/2 x 50 FT - Camlocks - Црвено - Индустриски Снабдување

DEN 734.40

Тековен
Во магацинот.

Вода Празнење Црева 1-1/2" x 50 FT Camlocks Црвено Индустриски Снабдување. 1 1/2" Вода Празнење Црева се користи за пренос на медиумите (вода, благи хемикалии, светлина кашеста маса вода, итн.) од едно до друго место.Нејзините најчесто се користи во комбинација со ѓубре пумпа и вшмукување црево апликации во градежништвото, земјоделството, општата индустрија и рударство.Тоа е изградена на 3 plies од полиестер предиво, две-полиестер спирала plies и еден полиестер надолжни ply.Двете цевка и поклопецот се исфрлени истовремено да се зголеми поврзување на црево. 1-1/2" Внатре дијаметар Max.работен притисок од 150 PSI Апликации вклучуваат градежништвото, рударството, земјоделството, наводнување на Располагање во 300 FT должини - ве молиме јавете се за цитат.

Параметри на производот