.

herpa 580175 Vought A-7E Corsair II Clansmen 580175-АМЕРИКАНСКАТА Морнарица се Купи Возило, Мулти-Боја

herpa 580175 Vought A-7E Corsair II Clansmen 580175-АМЕРИКАНСКАТА Морнарица се Купи Возило, Мулти-Боја

DEN 2756.16

Тековен
Во магацинот.

Производителот гаранција може да не се применува.Скала модел, оригинални и да скала за возрасни колектори.Ова не е играчка.Herpa Колекција 2017. Метал Модел.Се вистински да скала, и точно-на-животот реплика модел за возрасни колектори.Не се играчка.Опис на производот Mini Kits се оригинални Herpa модели во комплет форма за моделот на одлуки и колекционери.Благодарение на Herpa е под притисок изградба, Mini Kits може да се состави без лепак во неколку чекори (собрание инструкции се вклучени).На овој начин, моделот може да биде опремена и со ниска цена на автомобили или автомобил транспорт воз може да биде наполнета со ниска цена автомобили.И airbrushes може да наслика на лакот во боја на вашиот избор пред собранието.Сет Содржи : Vought A-7 E Corsair II "Clansmen".

Параметри на производот