.

Filterbuy 27x27x4 Филтер за Воздух MERV 11, Pleated HVAC AC Печка Филтри (12-Pack, Злато)

Filterbuy 27x27x4 Филтер за Воздух MERV 11, Pleated HVAC AC Печка Филтри (12-Pack, Злато)

DEN 1632.00

Тековен
Во магацинот.

Сите компоненти се произведуваат во сад и дизајниран со рециклира материјали.Висок-квалитет на градежни карактеристики на electrostatically обвинет, pleated дизајн кој прави повеќе штетни честички и продолжува производи животен век од страна на три пати поголема од онаа на fiberglass модели.MERV 11 синтетички медиуми (да се спореди со MPR 1000-1200 & FPR 7) го заштитува домови алергии од домашни миленици или со апсењето 95% од воздушни честички без да се влијае на протокот на воздух.Висок-квалитет на градежни карактеристики на electrostatically обвинет, pleated дизајн кој прави повеќе штетни честички и продолжува производи животниот век за 3 пати поголема од онаа на fiberglass модели.Индустриски одделение пијалаци одбор рамки со двојна жица backings надмине стандард картонски дизајни.

Параметри на производот