.

ZMX Напредни Женски Кондом Пракса Модел - Женски Интраутерина Контрацепција Симулатор - Женската Контрацепција Модел - Медицинската Обука Manikin за Настава

ZMX Напредни Женски Кондом Пракса Модел - Женски Интраутерина Контрацепција Симулатор - Женската Контрацепција

DEN 14303.52

Тековен
Во магацинот.

Напредни Женски Кондом Пракса Модел, женската контрацепција Главни карактеристики : 1).Тоа е вашиот најдобар помошни алатка за релевантни знаења за истражување и обука.Реална Симулација - Изградена Според Вистински Човек Тело Структура, Висока Симулација И да Дејствува Како Во Вистинско Тело.Промовирање на студентите да ги совладаат релевантни знаења и вештини систематски.Така можете да вежбате iteratively додека имате целосно разбирање.

Параметри на производот