.

OdontoMed2011 Distal Крајот Машина Ортодонтски Клешти # 16 Волфрам Карбид ; Премија Одделение

OdontoMed2011 Distal Крајот Машина Ортодонтски Клешти 16 Волфрам Карбид ; Премија Одделение

DEN 232.56

Тековен
Во магацинот.

Distal Крајот Машина Ортодонтски Клешти.Волфрам Карбид Влошки.Gauranteed Задоволство и Вредност за Пари.Odonto Med2011 Инструменти.Odonto Med2011 Производи Нудиме рачно изработени на Допир на Секој Инструмент.Т/В Distal Крајот Машина Ортодонтски Клешти Волфрам Карбид Внесува.Нерѓосувачки Челик Со Висок Квалитет !!!Ортодонтски Инструменти.Odonto Med2011 Инструменти.

Параметри на производот