.

Kyocera 1T02L7BCS0 Модел-апарат TK-8349M Магента Тонер Кертриџ За употреба со Kyocera/Copystar CS-2552ci, КС-2553ci, TASKalfa 2552ci и 2553ci Боја Мултифункционален Принтери

Kyocera 1T02L7BCS0 Модел-апарат TK-8349M Магента Тонер Кертриџ За употреба со Kyocera/Copystar CS-2552ci, КС-2553ci,

DEN 1935.36

Тековен
Во магацинот.

За користење со Kyocera/Copystar CS-2552ci, КС-2553ci, TASKalfa 2552ci и 2553ci Боја Мултифункционален Принтери.До 12,000 Страници Принос на 5% Просечна Покриеност.Kyocera 1 T02 L7 BCS0 Модел-апарат TK-8349 M Магента Тонер Кертриџ За употреба со Kyocera/Copystar CS-2552ci, КС-2553ci, TASKalfa 2552ci и 2553ci Боја Мултифункционален Printers Key Features For употреба со Kyocera/Copystar CS-2552ci, КС-2553ci, TASKalfa 2552ci и 2553ci Боја Мултифункционален Printers Up да 12,000 Страници Принос на 5% Просечна Покриеност.

Параметри на производот