.

Дали тоа Помудар Компатибилен Печатач Тонер Кертриџ Замена за Ricoh Aficio СП C440DN СП C430DN СП C430 СП C431DN СП C441DN | 821106 (Жолт)

Дали тоа Помудар Компатибилен Печатач Тонер Кертриџ Замена за Ricoh Aficio СП C440DN СП C430DN СП C430 СП C431DN

DEN 1365.60

Тековен
Во магацинот.

Се проценува страница принос : Жолта 21,000 страници (зависи од печатач и употреба).Компатибилен со дел броеви : 821106. Погодна за печатење на модели : Ricoh Aficio СП C430 Ricoh Aficio СП C430 DN Ricoh Aficio СП C431 DN Ricoh Aficio СП C431 DN-ХС Ricoh Aficio СП C431 DNHT.Исто така погоден за : Ricoh Aficio СП C431 DNHW Ricoh Aficio СП C440 DN Ricoh Aficio СП C441 DN Lanier LP137 DN Savin CLP37 DN.Дали тоа Помудар касети се внимателно дизајнирани да нудат сигурен компатибилност и извонредна отпечатоци.Ricoh СП C430. Ricoh СП C430 DN.Ricoh СП C431 DN.Ricoh СП C431 DN-ХС.Ricoh СП C431 DNHT.Ricoh СП C431 DNHW.Ricoh СП C440 DN.Ricoh СП C441 DN.Lanier LP137 DN.Savin CLP37 DN.Ricoh 821106 за Жолта.Ricoh СП C430 Ricoh СП C430 DNRicoh СП C431 DNRicoh СП C431 DN-HSRicoh СП C431 DNHTRicoh СП C431 DNHWRicoh СП C440 DNRicoh СП C441 DNLanier LP137 DNSavin CLP37 DN.Ricoh 821106 за Жолта.

Параметри на производот