.

Точно Сина Алерген 12x24x1 Филтер за Воздух , MERV 11, 4-Пакет

Точно Сина Алерген 12x24x1 Филтер за Воздух , MERV 11, 4-Пакет

DEN 479.76

Тековен
Во магацинот.

Од Производителот Вистинската Сина Алерген филтер за воздух е специјално дизајниран за семејства со алергии и домашни миленици.Во текот на процесот на производство, ние задолжен филтерот медиумите со електрична струја.На electrostatically обвинет филтер медиумите филтри под-micron воздушни алергени како прашина, нечистотија, полен, пет првут, прашина мите остатоци, микроскопска алергени, чад и смог.Тоа е 53 пати поефикасна од fiberglass филтри и ќе трае се до 4 месеци.Трае и до 120 дена.На electrostatically обвинет филтер медиумите филтри под-micron воздушни алергени како прашина, нечистотија, полен, пет првут, прашина мите остатоци, микроскопска алергени, чад и смог.Во текот на процесот на производство, ние задолжен филтерот медиумите со електрична струја.Тоа е 53 пати поефикасна од fiberglass филтри и ќе трае се до 4 месеци.Перформанси алерген намалување на филтер. Опис на производот Вистинската Сина Алерген филтер за воздух е специјално дизајниран за семејства со алергии и домашни миленици. 100% Синтетички филтер медиумите не го поддржуваат растот на бактерии, мувла, габи или во нормална употреба.Филтри под-micron воздушни алергени како прашина, нечистотија, полен, пет првут, прашина мите остатоци, микроскопска алергени, чад и смог.

Параметри на производот