.

Универзална Вртење Внесува SNR0010K11 SNR0012M11 SNR0016Q11 SNR0016Q16 SNR0020R16 SNR 0025S16 SNR0020R22 SNR0025S22 Внатрешната нишка алатка носителот +11IR 16IR

Универзална Вртење Внесува SNR0010K11 SNR0012M11 SNR0016Q11 SNR0016Q16 SNR0020R16 SNR 0025S16 SNR0020R22 SNR0025S22

DEN 352.80

Тековен
Во магацинот.

SNR0010 K11 SNR0012 M11 SNR0016 Q11 SNR0016 Q16 SNR0020 R16 SNR0025 S16 SNR0020 R22 SNR0025 S22 внатрешната нишка струг алатка носителот + MMT11 IR MMT16 IR AG60 карбид навој insert (внеси).Фабриката за директна продажба, ние не сме дилери, за да заработи разликата во средината, квалитет, одржување, заврши производи, фер цени, добредојдовте цел, голем број на нарачки, ние ќе има попусти.SNR0010 K11 SNR0012 M11 SNR0016 Q11 SNR0016 Q16 SNR0020 R16 SNR0025 S16 SNR0020 R22 SNR0025 S22 внатрешната нишка струг алатка носителот + MMT11 IR MMT16 IR AG60 карбид навој insert Factory директна продажба, ние не сме дилери, за да заработи разликата во средината, квалитет, одржување, заврши производи, фер цени, добредојдовте цел, голем број на нарачки, ние ќе има попусти, без превозот.

Параметри на производот