.

Cembre 4408710, СМ-03 17220 - Unprinted Snap-На Кабел Маркери (3 Пакети од 300 компјутери)

Cembre 4408710, СМ-03 17220 - Unprinted Snap-На Кабел Маркери (3 Пакети од 300 компјутери)

DEN 4490.40

Тековен
Во магацинот.

Цена за 3 Пакети од 300 компјутери.Cembre, 4408710, СМ-03 17220 - Unprinted 20 - 17 AWG Кополимер Snap-На Кабел Маркери со Апликатори Snap-на кабел маркери се направени од специјални кополимер која обезбедува одлични механички и физички карактеристики, да се биде не-degradable и не-deformable до 105 C (221 F) и можат да издржат температури од -40 C (-40 F).Маркери се прикачени директно од нивните applicators, кои се на боја кодирани за различни големини.

Параметри на производот