.

2022 Биро Календар од страна AT-A-GLANCE, Месечни Биро Подлога, 18 x 11, Компактен, QuickNotes (SK71000)

2022 Биро Календар од страна AT-A-GLANCE, Месечни Биро Подлога, 18 x 11, Компактен, QuickNotes (SK71000)

DEN 309.60

Тековен
Во магацинот.

Во текот на ГОДИНАТА ПЛАНИРАЊЕ – води евиденција на роковите и клучните настани, додека за заштита вашето биро врвот.Биро подлога опфаќа 13 месец date range од јануари 2022-јануари 2023. МАСТИЛО КРВАРАТ ОТПОР – План на вашиот распоред без страв од оттргнува мастило крварење.Нашиот подобрен, висок квалитет на хартија е дизајниран за супериорен мастило крварат отпор, која го задржува планови уредни и читливи.QUICKNOTES ДИЗАЈН – На Quick Notes пишување област е корисно со обезбедување продолжен notetaking простор на секоја месечна страница.Фати дополнителни потсетници и да-дали е во оваа светла жолта област.МЕСЕЧЕН ПРЕГЛЕД – Секој месец пресуди дека секојдневно блокови за да се задржи ракопис уредни и лесно да се прочита.Пространа блокови мерка 1-3/4" x 1-3/4".Страници мерка 18" x 11".СПЕЦИЈАЛНИ ФУНКЦИИ – Бонус страница со идната година референца е вклучена.Топ обврзувачки вклучува две претходно биле вклучени па биро подлога може да се закачи на ѕид.Две страни се задржи страници станот додека е на маса или на ѕид.

Параметри на производот