.

Kimble KC20028W-100 Класа KimCote Дипломирал Цилиндар со Браник Стража, Borosilicate Стакло, Калибриран Да се Испорача, 100mL Капацитет

Kimble KC20028W-100 Класа KimCote Дипломирал Цилиндар со Браник Стража, Borosilicate Стакло, Калибриран Да се

DEN 431.76

Тековен
Во магацинот.

"TD" се појавува на секој цилиндар и укажува на цилиндерот е калибриран да се испорача.Цилиндар се обележани со бела, обратно, еден метрички скала.Хексагонална база е рамен терен за стабилност.БЕЗБЕДНО-GARD браник е обезбеден.Дизајниран од ASTM Спецификација E1272, Стил јас, Класа барања и произведен од 33 проширување, ниска extractable borosilicate стакло факт да USP Тип I и ASTM E438, Тип I, Класа барања.

Параметри на производот