.

LED Дисплеј Цевки Модул LED Дисплеј Цевки 7 Сегмент со 4 Дупки за Монтажа Употреба Библиотека TM1637.h(Сина Збор)

LED Дисплеј Цевки Модул LED Дисплеј Цевки 7 Сегмент со 4 Дупки за Монтажа Употреба Библиотека TM1637.h(Сина

DEN 1044.00

Тековен
Во магацинот.

Дизајниран со 4 дупки за монтажа лесна инсталација.Направен од висок квалитет на електронски компоненти, стабилен и сигурен перформанси.Погоден за употреба библиотека : TM1637.h.Модул поврзан со дигитални I/О преку 2 игли.Ова е основниот 4-цифрен 7-сегментен Led дисплеј цевки модул.

Параметри на производот