.

Aja KONA 4 8-Лејн PCIe 2.0 Видео и Аудио Десктоп I/O Карти, 4K/UltraHD 4:2:2 и 4:4:4 Видео Излез

Aja KONA 4 8-Лејн PCIe 2.0 Видео и Аудио Десктоп I/O Карти, 4K/UltraHD 4:2:2 и 4:4:4 Видео Излез

DEN 3551.76

Тековен
Во магацинот.

Професионална Поврзаност KONA 4 карактеристики bi-directional 3 G-SDI конекциите кои може да се користи за влез и излез.Видео Излез Дигитален : 3 G-SDI, SMPTE-259/292/296/424 Single Линк 4 : 2 : 2 или 4 : 4 : 4 (1 x BNC) Dual Link HD 4 : 4 : 4, (2 x BNC)2 K HSDL (High Speed Data Link) 4 : 4 : 4, (2 x BNC)4 K/Ultra HD 4 : 2 : 2 и 4 : 4 : 4 HDMI v2.Низводно Keyer : Поддржува графика со алфа канал преку видео, мат или рамка бафер, или рамка бафер содржина преку дојдовен видео или мат.0b, 30/36 битови/пиксели, RGB или YUV, 2.Висока Стапка на поддршка KONA 4 има моќ за поддршка на 4 K Висока Стапка (HFR) во 50p и 60p за најсложените 4 K и UHD workflows.KONA 4 има моќ за работата правиш денес и во иднина. Видео Влез Дигитален : 3 G/SD/HD SDI, SMPTE-259/292/296/424, 8 или 10-bits Single Линк 4 : 2 : 2 или 4 : 4 : 4 (1 x BNC) Dual Link HD 4 : 4 : 4 (2 x BNC)2 K HSDL (High Speed Data Link) 4 : 4 : 4, (2 x BNC)4 K/Ultra HD1 D LUT Поддршка.0 б следење на производството, се ВКЛУЧИЈА I/O, Genlock текст, RS-422 контрола, конфигурираат 3 x BNC SD/HD аналоген видео излез и 8-канален AES аудио I/O овозможи KONA 4 да се интегрираат во различни workflows.СТРУЧНО ТЕХНИЧКА ПОМОШ : Вистински експерти на располагање 24/7 за да им помогне со поставување на поврзување, прашања, проблеми и многу повеќе.AJA KONA 4 8-Лејн PCIe 2.

Параметри на производот