.

Номад 40-38463 1 1/2 PWR-FLO AODD Пумпа, СВ со Santoprene - UFI Дијафрагмата & NPT Порти

Номад 40-38463 1 1/2 PWR-FLO AODD Пумпа, СВ со Santoprene - UFI Дијафрагмата & NPT Порти

DEN 804.00

Тековен
Во магацинот.

Капка во замена за Wilden AODD пумпи на еквивалент се направи и големина.Воздухот управувано двојно дијафрагмата пумпи се справи со големи материи и slurries.PWR-FLO асиметрични гајтанот дизајн (ASD) карактеристики на ефикасни клима систем.Анти-одолговлекување дизајн, исто така, обезбедува одлична сигурност при вклучување/исклучување на течност пренос за пополнување и дозиране апликации.Воздушен вентил и центарот дел е направен од хемиски отпорни полипропилен.Номад 40-38463 1 1/2" PWR-FLO AODD Пумпа, од Нерѓосувачки Челик со Santoprene - UFI Dipahragms & NPT Пристаништа.На PWR-FLO асиметрични гајтанот дизајн (ASD) карактеристики на повеќето ефикасни клима систем на располагање.Анти-одолговлекување дизајн, исто така, обезбедува одлична сигурност при вклучување/исклучување на течност пренос за пополнување и дозиране апликации.Воздушен вентил и центарот дел е направен од хемиски отпорни полипропилен.Слично, како и да се Спореди со Wilden Стандард P Серија на "Про-Flo Вентил Дизајн".Модел : NPF40/SSPP/SNF/SN/SN/N/В.

Параметри на производот