.

Kimble 20024-1000 Borosilicate Стакло Класа Б Еден Метрички Скала Дипломирал Цилиндар, Калибриран да се Достави, со Браник, 1L Капацитет (Предмет 4)

Kimble 20024-1000 Borosilicate Стакло Класа Б Еден Метрички Скала Дипломирал Цилиндар, Калибриран да се Достави,

DEN 7460.88

Тековен
Во магацинот.

"TD" се појавува на секој цилиндар и укажува на цилиндерот е калибриран да се испорача.БЕЗБЕДНО-GARD браници се обезбедени.Дизајниран од ASTM Спецификација E1272, Стил јас, Класа Б барања.Произведени од 33 проширување, ниска extractable borosilicate стакло факт да USP Тип I и ASTM E438, Тип I, Класа барања.

Параметри на производот